Virtuaalihevonen

Click here to edit subtitle

Balthierin omistaja

CARA WESTERSTRÖM
©JassuL.

Sähköposti: cathy.bleim(at)hotmail.fi
19.v / nainen / opiskellut ratsastuksenopettajaksi / Hevoset ollut elämässä 16 vuotta
Taso: VaA & 150cm, osaa kouluttaa nuoria hevosia.

19-vuotias Cara Westerström syntyi Suomessa suomenruotsalaiseen perheeseen ja puhuukin äidinkielenään sekä suomea että naapuri maamme kieltä ruotsia.

Cara aloitti ratsastuksen kolmevuotiaana mitä hankalimmilla pikkuponeilla ja on jatkanut sitä aina ihastuen ja vihastuen. Alkuun piti enemmän kouluratsastuksesta, mutta nykyään on henkeen ja vereen esteratsastaja. Ensimmäisen hevosen hän sai 15 vuotiaana, puoliveritamma Eternal Wingin. Täysi-iän saavutettuaan otti Cara kontolleen myös nuoren orivarsan Remedy´s Zamneiderin koulutuksen, sekä hieman myöhemmin myös ensimmäisen poninsa Balthierin kouluttamisen.

Piti vuoden yksityistallia, (joka tosiaan nykyään vain omien hevosten käytössä)
Lopulta myi puoliveriorin ystävälleen, antoi tammansa ylläpitoon tuttavalleen, ja muutti Englantiin Shopshiren kuntaan poninsa kanssa, jotta pystyisi jatkamaan kisauraansa menestykkäämmin ja oppiakseen paremmaksi ratsastajaksi.
30.3.2014 Cara muutti takaisin Suomeen ja vei poninsa asustelemaan Rivenhalliin.

Luonteeltaan Cara on hieman hiljaisempaa sorttia, joka tykkää miettiä ensin mitä sanoo ennen kuin möläyttää.  Muutenkin nainen tykkää enemmän ajatella kaikkia asioita kuvainnollisesti päässään, oli se sitten kyse jostakin uudesta hevosesta kuin esteradasta. Vaikka neiti on hiljaisempi kuin muut yleensä, niin se ei tarkoita etteikö hän hakeutuisi mielellään muiden seuraan juttelemaan. Ujo hän ei kuitenkaan ole. Yleensä Cara on erittäin iloinen tyyppi, joka hymyilee lähes aina, mutta ihan joka päivästä se ei ole. Varmaan kaikilla on sellaisia päiviä ettei vaan mikään ole hyvin ja kaikki on päin seinää, vaikka mitään erityistä ei olisi tapahtunutkaan. 
Ulkonäöllisesti tunnistat nuoren pitkästä alaselkään asti ylettyvästä paksusta tukasta ja yllättävän siisteistä ja muodikkaista vaatteista.  "Vaikka ollaan tallilla niin voi sitä silti näyttää nätiltä."


Carasta on tullut yhä sosiaalisempi ja iloisempi, vietettyään pitkän ajan Englannissa.

"Cara Westerström on Balthierin onnekas omistaja, joka muutti Englantiin Suomesta ihmissuhdedraamojen ja haaveiden takia. Suomenruotsalainen Cara on henkeen ja vereen esteratsastaja, joten monesti hänet näkeekin ennemmin hyppimästä esteitä kuin vääntämästä koulua. Hän kilpailee satunnaisesti ja korkeimmat esteet mitä hän on joskus puoliverisillään hyppinyt ovat olleet 150cm korkeudessa. Balthier ei kuitenkaan aivan yllä sinne tasolle asti, joten nyt Cara tyytyy ainoastaan 115cm estekorkeuteen. 19-vuotias neitokainen on pistänyt tavoitteekseen nousta vielä paremmaksi esteratsastajaksi ja valmentautua tasokkaalla ponillaan Kenstonissa."